Skip to content

Internationaal debuut Profuna Ocean: release op 3FM met party in De IJsbreker

Met ‘Watching The Closing Sky’, hun eerste CD met slechts vier tracks die desalniettemin toch bijna veertig minuten een uur duurt, is de tijd gekomen om Profuna Ocean aan een breder publiek te introduceren.

Op 15 mei 2009 zal 3FM diskjockey Sander Guis in zijn radioprogramma op een interactieve wijze de CD tegelijkertijd via de radio en de website van Profuna Ocean releasen. Vervolgens zal de band ‘s-avonds in De IJsbreker in Leusden de CD met een concert voor het eerst aan het publiek presenteren. Hoe de interactieve presentatie exact plaats gaat vinden valt te lezen op de website van Profuna Ocean.

Naar aanleiding van een eerdere live demo, opgenomen tijdens het Herfstfestival in poppodium Xinix, noemde Damian Wilson (Treshold) Profuna Ocean al de perfecte support act terwijl Rick Wakeman (Yes) op voorhand de CD bestelde om deze airplay te geven in zijn eigen radioshow in Engeland.

De debuut CD ‘Watching The Closing Sky’ mag zich nu al verheugen op een internationale interesse. De Duitse platenmaatschappij Cargo Records zal de CD in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland uitbrengen en Koalla Entretenimento uit Brazilie zal Profuna Ocean in Brazilie, Argentinie en Chili gaan promoten terwijl er ook reeds interesse vanuit andere landen is getoond.

Entree: gratis

Zaal open: 2100

Support act: Slew Jones

See you at the show!

Profuna Ocean

www.profuna-ocean.com

Profuna Ocean