Skip to content

Vacatures

Het werk wat SLIM doet draait op vrijwilligers. Voor aantal belangrijke taken hebben we nieuwe mensen nodig. Heb je interesse, laat het ons weten via mail of een belletje hier.

Stagemanager

Als stagemanager heb je als taak om de band die op de avond komt spelen te verwelkomen. Je begint ongeveer 2 uur voor openingstijd (b.v. SLIM in de Lift om 19.00). Voor de bands ben jij het aanspreekpunt en begeleid je de band de hele avond. Ook houd je het tijdsschema van de bands in de gaten. Daarnaast rond je de bands af door het papierwerk in orde te maken en de ze uit te betalen. Op het einde help je mee met opruimen. Goede omgang met mensen is een vereiste!

Tapper

Als tapper bedien je de gasten in Xinix. Je werkt vanaf een half uur voor openingstijd. Natuurlijk word je ingewerkt door één ervaren vrijwilliger en leer je bier tappen, de kassa bedienen en hoe je een goed gastheer/vrouw moet zijn. Ervaring is niet vereist, na een korte instructie sta je al snel te bedienen achter de bar. Na afloop help je mee met schoonmaken en opruimen, waarna de avond gezellig met een borreltje wordt afgesloten.