Skip to content

Slim in de Lift

 

Vanavond gaan we lekker rocken met twee doorgewinterde bands! Komt allen!

.

.

Play with Fire
Play with Fire is een 4-koppige rockband, ontstaan in februari 2014. We maken eigen nummers waar het plezier vanaf spat. We hebben inmiddels in een aantal plaatsen optredens gehad, o.a. in Amsterdam, Gorinchem, Genderen, Nieuwendijk.

www.facebook.com/Play-with-Fire-1309994495681481/

Mix & Match
Mix & Match, het zegt het al: Een band met een mix van verschillende mensen met zeer uiteenlopende leeftijden die een match hebben gevonden in de muziek. De band vindt zijn oorsprong in 2013 in het Kruithuis van Gorinchem in een iets andere samenstelling. Harry den Boer (slaggitaar en zang) vormt samen met Bart Boer (basgitaar en zang) en Yolanda Hofman (zang) de basis. Harry en Bart zijn allebei goed voor minimaal 40 jaar ervaring in de muziek. Daarmee vergeleken is Yolanda met ca. 10 jaar ervaring als zangeres nog een groentje. Al snel sluit Yvonne Besems aan als tweede zangeres, waardoor de meerstemmigheid verder vorm krijgt. Yvonne stapt dan voor het eerst in het avontuur van een coverband. Wanneer de toenmalige gitarist en drummer uit de band stappen, formaliseert de band zich tot de nu bekende gezichten van Mix & Match. In 2014 stapt Nino Bogaard in als sologitarist. Hij is op dat moment de jongste van de band. Dat duurt echter niet lang. Een jaar later sluit de nog iets jongere Harmen van den Berg aan als drummer. Inmiddels zingt hij ook een lekker nootje als backingvocalist mee. Het leeftijdsverschil tussen het oudste en het jongste bandlid is 50 jaar!

De uiteenlopende leeftijden zorgen voor een gevarieerd repertoire, waarbij de oudste liedjes niet per definitie door de oudste deelnemer worden aangedragen. De liefde voor dezelfde type muziek zorgt voor een vertrouwde sound van de band die zich het beste laat omschrijven als classic rock. Oude bekenden als The Beatles, The Doobie Brothers en Fleetwood Mack delen de setlijst met hedendaagse helden als John Mayer, P!nk en Kensington.

Als Mix & Match op het podium staat ben je verzekerd van een strak muziekspel en heel veel plezier. De energie spat van het podium en vindt vaak zijn weg naar het publiek.