Skip to content

Privacy Policy

Deze website gebruikt Google Analytics om het bezoekersgebruik te analyseren. De onderstaande Privacy Policy is een verplicht onderdeel van het gebruik van Google Analytics.

Google Analytics maakt gebruik van 'Cookies'; dit zijn tekstbestanden die op je computer worden opgeslagen om standaard internet-loginformatie en bezoekergedrag te vergaren in anonieme vorm. De informatie over je gebruik van deze website (ook jouw IP-adres) die wordt vergaard met behulp van dit cookie, wordt naar Google verstuurd. Deze informatie wordt door ons gebruikt om bezoekergedrag te analyseren en statistieken te genereren over gebruik van deze website.

Wij zullen deze statistieken nooit gebruiken om persoonlijke informatie te traceren of te verzamelen van gebruikers van deze website. Het is Google niet toegestaan om je persoonlijke IP-adres te gebruiken om koppelingen te leggen met andere bronnen in het bezit van Google.

Noch Google noch wij zullen proberen een link te leggen, of proberen te leggen van een IP-adres met de identiteit van een computergebruiker.

We leggen geen links met informatie op deze website uitsluitend wanneer dit expliciet wordt aangegeven via een invulformulier.

Popcollectief SLIM