Skip to content

Sllm in de Lift September 2018

:::::::::::::::::: UPDATE ::::::::::::::::::::::

De eerste band start om 21.00 u vanwege de wegwerkzaamheden aan de Gorinchemse brug.

PINGGG!! Hallo! Het is weer tijd voor SLIM in de Lift!

Vanavond met Rude Mood en de HEALTH ANGELS.

__________________________________________________

Rude Mood speelt blues in de breedste zin van het woord, met invloeden vanuit de rock, rockabilly, jazz, soul en americana. ervaring De band heeft tussen 1990 en 2009 opgetreden in zo’n beetje elk bluescafĂ© tussen Goes en Delfzijl, op diverse festivals, voor motorclubs en in een gevangenis. Na een pauze van een paar jaar is de band weer actief met nieuwe gitarist en oude vriend Wim van Brakel.

Recent speelde Rude Mood onder meer in het voorprogramma van Eric Steckel en in een aantal regionale blues-radioprogramma’s. De bandformule is sinds jaar en dag ongewijzigd. De viermansbezetting, met zang, gitaar, bas en drums, is veeleisend (...no place to hide) maar biedt heel veel muzikale ruimte en vrijheid. En die wordt gebruikt!


De HEALTH ANGELS is een band, die oorspronkelijk bestond uit louter personen die werkzaam zijn in de medische wereld. Het doel was om gezamenlijk gezellig muziek te maken. Na een try-out voor vrienden en kennissen vond het eerste optreden plaats tijdens het 5-jarig lustrumfeest van de Centrale Huisartsenpost Gorinchem. Sedertdien volgden nog een reeks optredens, meestal ten behoeve van de CHP, vrienden of goede doelen.

De huidige thuisbasis wordt gevormd door Xinix te Nieuwendijk, waar de band een oefenruimte huurt. In de loop der tijd zijn er een aantal wisselingen in de band-bezetting geweest.

Thans bestaat de band uit: Rob: Zang en gitaar Laurens: Gitaar Marco: Basgitaar Leo: Toetsen Marileen: Zang en drums