Skip to content

SLIM Be creative festival 2024

SLIM Be Creative 2024!

Weer lekker op je paasbest genieten van creatieve muzikale acts!

De entree is gratis!

Marco & Hanny

Sinds 2018 vormen wij een akoestisch duo, waarbij het maken van muziek als hobby centraal staat. We hebben beide een druk leven en dan is het maken van muziek een welkome afwisseling. Onze instrumenten zijn onze stemmen en gitaar. Dat wij nu een optreden in de Xinix mogen verzorgen vinden wij top! Ons repertoire bestaat o.a. uit Tina Turner, Janis Joblin, Guns’n Roses, Herman Brood en the Creedence Clearwater Revival. Grote liedjes gestoken in een klein jasje, maar gespeeld met grote passie!

De Gitaarderij.

Welkom bij de Gitaarderij van de Gitarist Matthijs Snoek. De gitarist neemt u mee op reis door de wereld van de Spaanse gitaar. In deze instrumentale gitaarshow draait het natuurlijk alleen maar om gitaarsolo´s. Een aantal nummers worden ondersteund door eerder opgenomen backing tracks en natuurlijk wordt er ook geïmproviseerd!

De muziek laat zich het beste omschrijven als sferische filmmuziek met spaanse invloeden.
Gaat u dus rustig zitten met een kopje thee erbij, en geniet van de gitaarmuziek van de Gitaarderij!

Voor meer info: www.wfmsnoek.com


 
Somewhere Between

Somewhere Between is een veelzijdig akoestisch trio dat zich toelegt op een repertoire dat de grenzen van folk, pop en countrymuziek verkent. Bestaande uit de leden Aafke (lead vocals), Tim (toetsen en achtergrondzang) en Paul (gitaar), weet de band met hun kleine akoestische bezetting een warme en intieme sfeer te creëren die perfect past bij diverse evenementen. Voor wie op zoek is naar een iets ruimere klank, behoort een uitbreiding van de bezetting met drums en/of bas tot de mogelijkheden, uiteraard in overleg. Somewhere Between heeft een brede toepasbaarheid, variërend van intieme bruiloften tot levendige bijeenkomsten. Hun setlist omvat nummers van diverse artiesten, waaronder Simon & Garfunkel, CCR, The Beatles, Johnny Cash en The Everly Brothers. Deze veelzijdigheid in nummerkeuze en muzikale stijlen maakt Somewhere Between de ideale keuze om verschillende momenten en gelegenheden muzikaal te verrijken.

Zoë - Joy

Zoë-Joy, oftewel Corrie de Ruijter groeide op in een muzikale familie. Nadat ze de Havo voor muziek en dans afgerond had, studeerde ze nog twee jaar aan het conservatorium in Rotterdam met als hoofdvak gitaar en later zang. Daarna trad ze op in ´kerk en kroeg´ en op verschillende feesten en bruiloften. Zoë-Joy zingt zowel haar eigen songs als covers en zowel alleen als in duo met haar partner in crime & love Jeroen Janssen. (Johnson&Joy). Haar eigen liedjes kenmerken zich veelal als intens en gevoelig met vaak een dieperliggende boodschap. Menigeen liet al een traan bij het horen van haar liedjes, want samen met haar gitaar raakt Zoë-Joy vaak een gevoelige snaar.

De Paasgieren.

Wat leuk dat er weer eens een aantal “Gieren” bij Be Creative op het podium staan.
Basis van de Paasgieren zijn de Vale Gieren, die de podia in de regio al jaren onveilig maken.
Dit keer zal er voor 80% uit eigen repertoire gekozen worden. De Nederlandstalige composities gaan veelal over moeilijke levensvragen, die op een niet al te serieuze wijze aangekaart worden.

Plezier voor muzikant en publiek staan bij hen hoog in het vaandel, want de Paasgier is een gezelligheidsdier. Soms zijn het er drie en soms zijn het er vier.

De band:
Andries Baks Gitaar en zang
Henk Scherff Elektrische contrabas en zang
Dick van Houwelingen Cajon
Sandra van Rosmalen Zang