Skip to content

Oefenruimtes

XiniX

De onderste verdieping van het nieuwe XiniX-gebouw is een zeer speciale, hier bevinden zich namelijk de spiksplinternieuwe oefenruimten! Bands uit de streek die hun geluid graag naar een hoger plan willen tillen, kunnen hiertoe in XiniX dus een aantal schitterende mogelijkheden vinden.

In totaal gaat het om 5 oefenruimten: drie stuks van het formaat 5x4 meter, en twee van 4x6 meter. Elke oefenruimte is uitgerust met speciale panelen die zorgen voor een optimale akoestiek. Daarnaast is één van de oefenruimten uitgerust met een muziekstudio, waar je opnamen kunt laten maken en editen.

De oefenruimten zijn geopend op alle doordeweekse avonden en in het weekend. Meer weten over de oefenruimten, neem dan gerust contact met ons op.

Kijk voor tarieven en de mogelijkheid om apparatuur en instrumenten te huren op de XiniX website.

Website: http://www.xinixweb.nl
Telefoon: 0183-504265

't Kruithuis

Popoefencentrum Het Kruithuis bevindt zich aan de Dalemwal te Gorinchem.

Het is een uitstekend verzorgd gebouw met goede voorzieningen als kabeldoorvoer voor studio-opnamen, verwarming, afzuiging. Verder zijn er de volgende opties te huur voor gebruik in de oefenruimte per dagdeel:

  • zanginstallaties (€ 7,00)
  • drumstel (€ 7,00)
  • gitaar- en basversterkers (€ 4,50)

Er zijn drie afzonderlijke ruimtes. De huur is per dagdeel (ochtend, middag en avond) los € 16,00. Met contrakt voor minimaal 2 maal per maand € 13,50. Korting wordt bij kontrakten automatisch verstrekt: na een jaar oefenen € 12,50 en twee jaar oefenen € 11,00. Beperkt zijn bergruimten te huur in combinatie met een huurcontract, voor € 9,00 p.mnd. Leden van Muziekproject Haarhorst krijgen een korting van € 7,00 per uur met een max. van 3 uur all in (dit is met drumstel, zanginstallatie en gitaarversterkers indien vrij). Het Kruithuis valt onder Stichting De Arkelstad, evenals De Haarhorst en Buurthuis Het Klaverblad.

Neem voor verdere informatie in eerste instantie contact op met Pieter Goené, N. Bodenheimstraat 7, 4207 MD Gorinchem, tel. mobiel 06-20754307 (e-mail kan ook: loner105_6@hotmail.com).

Solo Serious Studio

Solo Serious Studio in Leerdam biedt de muzikanten 3 oefenstudio's met complete backline. Dit houdt dus in dat de muzikanten alleen hun gitaar, bekkens of basgitaar etc. hoeven mee te nemen. Plug & Play!!!

Daarnaast is er een loungeruimte waar men wat kan drinken en kan napraten. Tevens is er een aanbod van kleine accessoires (gitaarkabels, drumstokken etc.) die men kan kopen.

Kijk voor verdere informatie zoals openingstijden en prijzen op http://www.soloseriousstudio.nl.

Email: info@soloseriousstudio.nl
website: http://www.soloseriousstudio.nl
Telefoonnummer: +31 (0)6 427 59 185