Skip to content

Vernal Veinyard

Contactpersoon:
Wannes
Muziekstijl:
Cross-over
Website:
http://www.myspace.com/vernalv...
E-mail:
vernal@vernal-veinyard.com
Vernal Veinyard

Live opnamen

Biografie

Vernal Veinyard heeft maar één missie: elke ader in je lichaam een boost geven !

De muziek bij tijden hard, soms zacht en gevoelig, recht-in-het-gezicht of subtiel en ondoorgrondelijk. Een explosieve cocktail van stevige grooves, heavy rock en funkmetal overgoten met bakken pure punk. Vet, aanstekelijk, intrigerend en alles behalve saai te noemen. Een concert van Vernal Veinyard is een orgasme van energie!

Van de eerste optredens in kelders en jeugdclubs in Nederland, België en Duitsland tot support act van Living Colour op hun Europese tournee … Van de eerste demo uit 2006 en de selectie om 2 nummers op de 'New Vibes' CD uit te brengen met Erik van Biesen (Gorki) tot de tweede duizend-exemplaren-druk van de EP 'Mood Black Brain Attack' … Van vrije radio’s in Limburg tot Groot-Brittanië … Vernal Veinyard staat klaar om de wereld op een liefdevolle manier een geweten te schoppen !

2012 belooft een boeiend Vernal jaar te worden. Een 20-tal songs staan klaar om zich een weg te banen naar de eerste full CD, die in 2012 wordt uitgebracht. En een aantal interessante optredens staan klaar om het publiek een vette groovy avond te bezorgen …

De wereld is één boeiende beweging waar we allemaal deel van uitmaken !

Check ook website, myspace, facebook en youtube.
www.vernal-veinyard.com
www.myspace.com/vernalveinyard
www.facebook.com/pages/Vernal-Veinyard/36418359267

Stuur een biografie en bandfoto naar webmaster@slimweb.org, wij plaatsen hem dan op deze pagina.

Contactgegevens gewijzigd?

< Terug naar de bandlijst