Skip to content

Deri and the Real Ex Babes Miami

Contactpersoon:
guus
Muziekstijl:
punkrock
Website:
http://www.myspace.com/derimus...
E-mail:
uusg@hotmal.com
Deri and the Real Ex Babes Miami

Live opnamen

Biografie

Deri and the Real Ex Babes Miami bestaat uit vier doorsnee hollandsche mannen die naast een biertje drinken en lekker ouwehoeren graag samen muziek maken. Geleid door hun muze Deri spelen ze melodieuze, rechttoe rechtaan, energieke herrie met nu en dan meeblèr lijnen die een ieder mee kan oeen, aaen en iien, zoals het bij echte babes betamelijk is, welke bovenal niet té serieus is, want dat is het leven al genoeg.


De band heeft Gorinchem als thuisbasis, de leden zijn afkomstig uit Gorinchem en omstreken. Althans, de Ex Babes; van Deri, de mysterieuze muze die zich zelden laat zien, is niets bekend van een woon- of verblijfplaats. Zij leeft voornamelijk in de harten en zielen van de jongens en heeft hen de naam Ex Babes, teens op hun retour, gegeven. In ruil voor het Muze-schap, gratis bier en bepaalde diensten moest ‘Miami’ worden toegevoegd aan de naam, want, zo zei ze: ‘Daar ontstaan de Real Ex-babes, i’ve done and seen it all!’


Na enige oneerbare voorstellen van Deri wierp leadgitarist Joeri zich direct op om ook als zanger dienst te doen, Sijmen is de slaggitarist onder de slaggitaristen uit de omgeving die stiekem soleert als de soleerder pur sang die altijd lekker uit zijn dak gaat, na het weglopen van twee bassisten hebben we Dik bevrijd uit het bejaardentehuis, die behalve zijn muzikale bagage en basterreur in ieder geval ook als pluspunt heeft dat hij niet hard wegloopt, drummer Guus oogt vaak alsof de hartbewaking standby moet staan maar ramt er lekker op los en is zo ook weer van de straat.


Deri and the Real Ex Babes Miami is sinds begin 2012 actief met het maken van eigen nummers. De Ex Babes delen een voorkeur voor punk, rock, singer/songwriter, trollenpolka en alles wat daar een beetje op lijkt en hebben allen eerder in bandjes gespeeld in genres variërend van punkrock, ska en grunge tot metal.


Iemand zou ooit gezegd hebben: ‘Zij betoveren je ziel en nemen een loopje met je zintuigen terwijl je word meegevoerd in een emotioneel verwarrende en extatische trip die je doet lachen en huilen tegelijk en waarvan je juichend al je kleren uittrekt terwijl je hartstochtelijk de vergankelijkheid bejubeld of tergend onzacht in je broek poept en huilend vraagt om meer!’ De Ex Babes denken echter dat dit louter op bepaalde dingen is gebaseerd. Daarnaast draagt overmatig alcoholgebruik overigens wel bij aan de algemene beleving van de performance, en er mag gedanst worden!

Stuur een biografie en bandfoto naar webmaster@slimweb.org, wij plaatsen hem dan op deze pagina.

Contactgegevens gewijzigd?

< Terug naar de bandlijst