Skip to content

There There

Contactpersoon:
Joep Gudde
Muziekstijl:
New Wave/Rock
Website:
http://www.therethere.nl
E-mail:
booking@therethere.nl

Live opnamen

Biografie

Spannende new wave die luistert als een soundtrack van een intense thriller. Van minimalistisch en dromerig naar meedogenloos hard. There There biedt een intense luisterervaring waarbij dynamiek en verrassing de hoofdrollen vertolken. Liefhebbers herkennen de donkere vocalen van Nick Cave en invloeden van Sigur Rós, Mogwai en The National.

De Bredase band, opgericht in begin 2013, ging in nog geen twee jaar tijd van zolderkamer naar Breda Barst en won het tussendoor de Bredase PopRock Bandwedstrijd. Begin 2014 kwam de debuut-EP uit en datzelfde jaar presenteerde de band twee singles (Exist en Footsteps). In 2015 kwam de single The Place We’re In uit en organiseerde There There het project December Tapes voor het Jeugdcultuurfonds. Ondertussen werd hard gewerkt aan het nieuwe album Encounter dat op 23 april werd gepresenteerd in Electron. Encounter is vanaf dat moment gratis te downloaden.

There There is:
Joep Gudde
Tom Gudde
Jeroen Stoot
Ramon van Gils

Pers

BreakOut “Herleving van Joy Division en invloeden uit de Amsterdamse ultra-new-wave scene van bands als Mecano en Minny Pops”

POPEI “De band zet meteen vol in; een muur van geluid komt over ons heen gevolgd door beats uit de drumcomputer en modieuze synthesizer tonen.”

3voor12/Breda “De dynamiek in de rocknummers, met behulp van een drumcomputer en feedback van de gitaren, is duidelijk een sterke kant van de vierkoppige band.”

Stuur een biografie en bandfoto naar webmaster@slimweb.org, wij plaatsen hem dan op deze pagina.

Contactgegevens gewijzigd?

< Terug naar de bandlijst