Skip to content

MO'75

Contactpersoon:
Richard Morra
Muziekstijl:
Classic Rock
Website:
http://www.mo75.nl/
E-mail:
r.morra@hotmail.com
Telefoon:
0639631439

Live opnamen

Biografie

 Alsof we het nog niet druk genoeg hebben met de ‘’nieuwe’’ nummers from the 70’s op onze MO75 setlist, hebben we de euvele moed om met eigen nummers te beginnen. En al zeggen we t zelf, het begint nog ergens op te lijken ook. Aan de ene kant is het best lastig om drie ouwe kerels in dezelfde denk richting te krijgen, zie het als post puber gedrag, anderzijds hebben we dezelfde interesse en dat is geluid produceren wat nog ergens op lijkt ook. Na een avondje met koffie, koek en enkele drankjes, kregen we stukken tekst op papier.. en dan?
Richard had nog een rifje paraat en dat was de kick off. Jan gooide er wat slagwerk in en Peter onderbouwde het met een stevige baslijn met enkele fijnsnarige loopjes. Na een paar weken van bijschaven, uitbreiden en more MO75 style maken, zijn we best trots op ons eerste werk. Binnenkort zullen we stukjes presenteren aan het publiek via de media; website en Facebook. In onze dromen zien we de touringcar en schema al voorbij komen.
Nu we de smaak te pakken hebben, liggen er al meer stukken tekst gereed en kunnen we nadenken over een vervolg sound voor volgende eigen nummer....we hebben er zin in.
Geen zorg, de MO75 setlist zal niet vergeten worden, want daar putten we nog steeds veel energie en inspiratie uit. De setlist nummers worden nog elke week opgepakt volgens een uitgewerkte verdeling per week.

Komende weken gaan we ook aan de slag met meerdere opties. Let’s make 2020 Rock with MO75!
Voor meer informatie check onze facebook pagina

Stuur een biografie en bandfoto naar webmaster@slimweb.org, wij plaatsen hem dan op deze pagina.

Contactgegevens gewijzigd?

< Terug naar de bandlijst